Klantenservice & Contact

Bedankt voor jouw belangstelling voor Toverkast.nl!

Heb je een vraag? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact op met het team van Toverkast.

Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur kunt u ons bereiken via de  telefoon: 070-2211501

Krijg je ons niet te pakken? Spreek een voicemail in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wij zijn ook dagelijks te bereiken via de mail: info@toverkast.nl  

We beantwoorden dan graag zo snel mogelijk jouw vragen persoonlijk.

 

Klantenservice - Garantie & retour

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Het is wettelijk gezien verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@toverkast.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@toverkast.nl Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het adres van de bestelling alsnog te wijzigen.

Klachten
Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Stuur een mail naar info@toverkast.nl en we zullen ons best doen je zo goed mogelijk te helpen.

We gaan er niet van uit maar leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Contact en gegevens van Toverkast op een rijtje

Email: info@toverkast.nl

Telefoonnummer: 070-2211501

Retour adres & afhaalpunt: Energieweg 41, 2404 HE, Alphen aan den Rijn, Netherlands.

Vestigingsadres: Saturnusstraat 95 Unit 0.07, 2516AG 's-Gravenhage, Nederland

BTW-nummer: NL850952402B01

KvK-nummer: 53627288

 

Do you have a question? Or are you unable to find what you're looking for? Contact the team of Toverkast.


You can reach us Monday through Friday between 9 a.m. - 5 p.m. by phone: 070-2211501

Can't get a hold of us? Leave a voicemail and we will get back to you as soon as possible.

You can also contact us daily by email: 
info@toverkast.nl
We will be happy to answer your questions personally as soon as possible.

Are you a brand or a small business that has an interest in working with Toverkast? Reach out through e-mail. We will be excited to look at the opportunities.