Kidiyo boeken over de natuur

Hieronder vind je onze bestverkochte boeken voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het zijn ontzettend gave prentenboeken waardoor kinderen op speelse wijze leren hoe ze dieren en de natuur kunnen helpen.

Kidiyo: Walter de Walvis voorleesboek

Ga mee op avontuur in de natuur met Walter de Walvis en ontdek de onderwaterwereld met dit duurzame prentenboekje voor kleuters en peuters. Op een dag vindt Walter iets dat niet thuishoort in de zee. Iemand is zijn spullen verloren. Help jij Walter om de spullen terug te brengen naar de mensen? 


Kidiyo: Beatrix de Bij droomt over Bloemen voorleesboek

Ken jij die kleine held die elke dag de wereld helpt? Ze is zo klein dat je haar bijna niet ziet. Ontmoet Beatrix de Bij en laat haar droom uitkomen. Want als jij de dromen van een bij uit laat komen, dan geven ze iets heel lekkers terug aan jou!


Kidiyo: Victor de Vogel voorleesboek

Heb jij Victor de Vogel wel eens gezien? Hij woont in een oude boom in het park. Als het winter wordt, is het steeds lastiger om eten te vinden voor kleine vogels zoals Victor. Ga met Victor mee op een avontuur vol verrassingen en vind een plek om te overwinteren. Kan jij hem helpen? 


Kidiyo: Kelly de Krab voorleesboek

Kelly de Krab is bekend uit de Kidiyo reeks. Kelly maakt de spannendste avonturen mee. Als ze plotseling haar familie kwijt is, wil ze hen dolgraag terugvinden. Ze krijgt hulp van alle andere lieve dieren in de zee en op het land. Ze leert over krabben, diep in de zee en op het land. En ze leert dat spannende dingen niet altijd eng hoeven te zijn!  

 

Eefje de Eekhoorn is dol op eikeltjes. Ze verstopt de eikeltjes om ze later in de winter op te eten. Eefje zoekt overal, van het bos tot de maan, maar ze kan haar laatste eikeltje niet vinden… Kun jij haar helpen?

 


Wist je dat! 

De kidiyo boeken zijn onderdeel van de Kidiyo Avonturenboxen. Kant-en-klaar speelplezier met de Kidiyo Avonturenboxen.