Top 5 leerzame spellen

Bijna al het speelgoed en alle spellen bij Toverkast.nl zijn leerzaam voor kinderen. Educatief speelgoed is goed voor de ontwikkeling van jouw kindje. Wij hebben speciaal voor jullie onze top 5 educatieve spellen op een rij gezet. Veel speelplezier!

1. Kidiyo Avonturenboxen

De Kidiyo Avonturenboxen zijn unieke producten die online met offline spelen combineert. Het zijn dozen vol verhalen en activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. Gevarieerd en uitdagend, altijd een beleving voor jou en je kinderen. Ga out-of-the-box met je kind op avontuur! 
Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

  

2. Max & Lea Klokbord

Jouw kind leer vissen ontdekken met dit educatieve bord. De fijne motoriek wordt hierbij ook nog eens getraind. Wanneer je kindje ouder is, kan het leren klokkijken met dit bord. Het bord zorgt jaren lang speel- en ontwikkel plezier!

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Educatief speelgoed voor kinderen

 

 3. Foxy family activiteitenborden

Laat je kind kennismaken met verschillende elementen. 

Een activiteitenbord is educatief omdat het op een interactieve en boeiende manier verschillende leerdoelen bevordert. Het biedt een hands-on ervaring die kinderen actief betrekt bij het leerproces. Door middel van diverse activiteiten kunnen kinderen hun vaardigheden ontwikkelen op verschillende gebieden, zoals motoriek, cognitie, taal, sociale interactie en creativiteit.

4. Georockers

Kennis opdoen over Nederland of Europa? Dit kan spelenderwijs met de Georockers speelkleden! 

Leer niet alleen met je hoofd, maar gooi ook je handen en voeten in de strijd! Zodoende beklijft de kennis spelenderwijs. Speel om-en-om en wring je in de gekste bochten, laat zien dat jij, naast het beste evenwicht, ook de meeste kennis van Nederland of Europa hebt!

5. Moes Play Magnetic Puzzle

Deze set stimuleert kinderen niet alleen om te puzzelen en de leukste dieren en voertuigen te maken volgens hun verbeelding, maar biedt ook een ontdekkingsreis in de wereld van magnetisme. Ideaal voor het ontwikkelen van puzzelvaardigheden en het prikkelen van de verbeelding terwijl kinderen leren over de kracht van magneten.

De Magnetic Puzzle set verbetert:

  • Hand-oogcoördinatie
  • Precisievaardigheden
  • Probleemoplossend denken 
  • Stimuleren van creativiteit en verbeelding
  • Aanmoedigen van samen spelen

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd