Top 5 leerzame spellen

Bijna al het speelgoed en alle spellen bij Toverkast.nl zijn leerzaam voor kinderen. Educatief speelgoed is goed voor de ontwikkeling van jouw kindje. Wij hebben speciaal voor jullie onze top 5 educatieve spellen op een rij gezet. Veel speelplezier!

1. Kidiyo Avonturenbox

De Kidiyo Avonturenbox is een uniek product die online met offline spelen combineert. Het is een doos vol verhalen en activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. Gevarieerd en uitdagend, altijd een beleving voor jou en je kinderen vanaf 2 jaar. Ga out-of-the-box met je kind op avontuur! 
Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

Kidiyo Avonturenbox: De Kleine Keuken editie  

2. Jumbo Ik leer coderen spel

Programmeren wordt steeds belangrijker. Met dit leerspel leren kinderen spelenderwijs de basisprincipes van programmeren. Het speciale blokjessysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Jong geleerd is oud gedaan 😉
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Jumbo Ik Leer Coderen Leerspel 

 

3. Max & Lea Klokbord

Jouw kind leer vissen ontdekken met dit educatieve bord. De fijne motoriek wordt hierbij ook nogeens getraind. Wanneer je kindje ouder is, kan het leren klokkijken met dit bord. Het bord zorgt jaren lang speel- en ontwikkel plezier!

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Educatief speelgoed voor kinderen

 

 4. Smallfoot oefenbord borduren

Dit bord zorgt ervoor dat jouw kind zich voorbereid op het strikken van haar of zijn eigen veters. Dit is een moeilijke taak die vooral veel fijne motoriek vergt. Een leerzaam bord dus, en dan zijn de dieren ook nog eens heel lief!
Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

De talenknobbel van jouw kindje bevorderen op jonge leeftijd? Deze schattige kassa maakt geluidjes in meerdere talen. Zo krijgt jouw kind al op jonge leeftijd meerdere talen mee. De kassa bezit meer dan 75 woorden, zinnen, geluidjes en liedjes. Naamt het leren van woorden, kan jouw peuter ook leren tellen met deze kassa. 
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd