Top 5 leerzame spellen

Bijna al het speelgoed en alle spellen bij Toverkast.nl zijn leerzaam voor kinderen. Wij hebben speciaal voor jullie onze top 5 educatieve spellen op een rij gezet. Veel speelplezier!

 

Kidiyo Avonturenbox: De Kleine Keuken editie
1. Kidiyo Avonturenbox

De Kidiyo Avonturenbox is een uniek product die online met offline spelen combineert. Het is een doos vol verhalen en activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. Gevarieerd en uitdagend, altijd een beleving voor jou en je kinderen vanaf 2 jaar. Ga out-of-the-box met je kind op avontuur! 
Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

 

  

Jumbo Ik Leer Coderen Leerspel

2. Jumbo Ik leer coderen spel

Programmeren wordt steeds belangrijker. Met dit leerspel leren kinderen spelenderwijs de basisprincipes van programmeren. Het speciale blokjessysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Jong geleerd is oud gedaan 😉
Leeftijd: vanaf 5 jaar

 

 

Geomag Color Blauw/Groen 35-Delig

3. Geomag

Met Geomag kun je urenlang creatief bezig zijn. Je kunt met Geomag allerlei slimme creaties maken. Deze bouwset stimuleert de handvaardigheid, het ruimtelijke inzicht en ontwikkelt de bouwknobbel. Pas op, want niet alleen kinderen raken hieraan verknocht!
Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

 

Hubelino Woorden Leren Educatieset 120-Delig

 4. Hubelino Educatiesets

De Hubelino Educatiesets bestaat uit een aantal blokken met letters of cijfers. Dit is een spel dat iets schoolser is dan de andere spellen. Je kunt een lesboekje bijbestellen met opdrachten - kinderen moeten bijvoorbeeld met de blokken hun naam schrijven. Op deze manier leren ze spelenderwijs woorden. 
Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Kosmos Experimenteerset Grow Crystals Junior
Houd jij van natuurkundige en scheikundige proefjes?  Met de Kosmos Experimenteersets kun je zelf  kristallen maken of de werking van magneten leren  begrijpen. Ontdek de professor in jezelf en  experimenteer erop los! 
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd