Top 5 gezelschapsspellen voor het hele gezin!

Er is niets gezelligers dan een goed bordspel met de hele familie. Een gezelschapsspel kopen kan lastig zijn, want de keuze is reuze. Wij hebben de top 5 favoriete gezelschapsspellen van dit moment op een rij gezet.

White Goblin Games Qwixx Dobbelspel

1. Qwixx
Met stipt op 1 staat nog steeds het Qwixx dobbelspel. De spelregels heb je snel onder de knie en het spel gaat ontzettend snel! Het doel is om zo veel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen, waarvoor je punten krijgt. De speler met het hoogste puntenaantal wint! Koop Qwixx bij Toverkast.nl 
Aantal spelers: 2-5 spelers
Speelduur: 15 minuten
Geschikt voor leeftijd: vanaf 8 jaar

 Afbeelding in Gallery-weergave laden, 999 Games Partyspel 30 Seconds Junior 31 Cm Karton

2. Partyspel 30 Seconds Junior
30 Seconds is onder volwassenen al een groot succes, nu is het beschikbaar voor het hele gezin! Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al meedoen. Hoe het werkt? Je maakt teams, een van je teamgenoten probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op een kaartje te omschrijven. Het doel, bereik als eerste de finish op het speelbord. Koop 30 SECONDS bij Toverkast.nl voor 26,95.
Aantal spelers: 3 of meer
Speelduur: 30 minuten
Leeftijd: vanaf 7 jaar

999 Games Dobbelspel Regenwormen: Junior

3. Regenwormen 
Regenwormen, het populaire dobbelspel voor volwassenen is speciaal voor kinderen iets makkelijker gemaakt. Je hebt lagere getallen, hoeft niet meer te rekenen en telt simpelweg de symbolen. Het doel? Verzamel de meeste regenwormen! Speel het slim en pak regenwormen af. Door middel van dit spel leren kinderen spelenderwijs tellen. Kun je tot 36 tellen? Dan kun je al meedoen! Koop Regenwormen junior bij Toverkast.nl voor 10,90.
Aantal spelers: 2-7 spelers
Speelduur: 20 minuten
Leeftijd: vanaf 5 jaar

 

White Goblin Games Gezelschapsspel Codenames

4. Codenames
Codenames is een uniek woordspel waarbij spelers associaties met woorden moeten zoeken. De twee rivaliserende geheime diensten kennen de geheime identiteit van de 25 spionnen. Probeer zo creatief mogelijk met woorden te zijn en versla het andere team! Koop Codenames bij Toverkast nu voor maar 15,95.
Aantal spelers: 2-8
Spelduur: 15 minuten
Leeftijd: vanaf 10 jaar

999 Games Dobbelspel Konijnenhokken
5. konijnenhokken

Konijnenhokken is een vlot en zenuwslopend dobbelspel, waarin een speler zowel konijnen als hokken moet dobbelen om punten te scoren. Zolang je de juiste symbolen gooit, mag je doorgaan. Als het risico te groot wordt, mag je stoppen en punten schrijven. Neem jij te veel risico? Dan loop je de kans om keihard te verliezen... Kun je niet wachten om te spelen? Koop hem snel bij toverkast.nl

Aantal spelers: 2 tot 7 spelers
Speelduur: 25 minuten
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd