Maak kennis met Prinses Arabella!

Ken jij Prinses Arabella al? Prinses Arabella is bekend van de boeken geschreven door Mylo Freeman. Met haar prentenboeken over diversiteit probeert Mylo een diverser beeld te schetsen binnen het landschap van kinderboeken. Deze boeken zijn leuk voor kinderen vanaf 3 jaar!

De wereld van Prinses Arabella

Van het karakter prinses Arabella zijn inmiddels meerdere prentenboeken uit. Prinses Arabella is een schattige, maar eigenwijze prinses die allerlei avonturen beleeft. Ze is zelfstandig en wil graag alles zelf doen: zoals brood bakken, het uitzoeken van haar eigen kleding en zelfs haar kamer schilderen! Ze is altijd op zoek naar avontuur. Met haar vriendinnetjes en vriendjes beleeft ze de leukste dingen. 

 

De avonturen van Prinses Arabella

Voor haar verjaardag krijgt Prinses Arabella bijvoorbeeld een speciaal verjaardagscadeau en als de Sint in het land is krijgt Prinses Arabella een wel heel apart cadeau van haar verlanglijstje. Die avonturen beleeft ze niet alleen! Zo doet ze bijvoorbeeld veel met haar vriendinnetjes, haar Omi en Prins Mimoen is ook vaak van de partij. Maar ze wil natuurlijk al deze avonturen ook met jou beleven! Lees daarom samen voor en beleef de avonturen van Prinses Arabella samen. 

Er is genoeg voor te lezen met de voorleesboeken van Prinses Arabella speciaal voor jouw kinderen! Ontdek gauw meer producten van Prinses Arabella in onze webshop. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd