Maak kennis met Chloe en haar vriendjes uit Chloe's Toverkast

Ben je benieuwd hoe de naam voor onze webshop is ontstaan? Dat is allemaal te danken aan Chloe uit de TV-serie Chloe’s Toverkast. 

Chloe is een nieuwsgierig 4 jarig meisje met een rijke fantasie. In iedere aflevering gaat ze op avontuur, wat begint in haar slaapkamer voor de Toverkast. Als zij haar magische toverkast opent, komt er een verkleedkostuum tevoorschijn.Wanneer zij en haar vriendjes zich dan verkleden, belanden ze in een andere wereld zoals de jungle of sprookjesland. Iedere aflevering lost zij samen met haar vriendjes een probleem op terwijl ze samen avonturen beleven. Ontmoet hier een aantal karakters.

Chloe het 4 jarige fantasierijke meisje uit Chloe's Toverkast

Chloe
Chloe is 4 jaar, ze is nieuwsgierig en fantasierijk maar bovenal is ze een sociaal meisje die laat zien dat kleine meisjes erg dapper kunnen zijn. Chloe's motto is: " In mijn wereld is alles mogelijk!".

Chloe's Toverkast Snoezige Wortel, het knuffeldoekje met eenden hoofd, de beste vriend van Chloe


Snoezige Wortel

Snoezige Wortel is Chloe’s beste vriend. Het is een knuffeldekentje met een eenden hoofd waardoor Chloe hem overal mee naartoe kan nemen. 

Tara, chloe haar vriendin uit Chloe's Toverkast

Tara
Tara is 4,5 jaar oud -daarmee denkt ze net iets slimmer te zijn dan haar jongere vriendjes. Ze is soms een beetje bazig maar bedoelt het altijd goed.


Jet de buurjongen van Chloe uit Chloe's Toverkast

Jet
Jet is Chloe’s 4 jarige buurjongetje die vaak bij haar komt spelen. Jet is ontzettend dapper en heeft geweldige rekenvaardigheden. 

 

Chloe's Toverkast is wereldwijd enorm populair, de serie is in Nederland te zien op PebbleTV, Telekids en Videoland. De Chloe fans hoeven zich niet te vervelen als ze niet naar de serie kijken want er is genoeg speelgoed van Chloe’s Toverkast.

Zo kan jouw kleintje zich verkleden als Chloe superheld, uit logeren met de coole rugzak of gewoon knuffelen met een eigen Chloe knuffelVoor de echte spelletjes liefhebbers hebben we een Chloe’s Toverkast pakket gemaakt waarbij je alle producten tegen hoge korting kunt kopen. Hieronder vind je de hele collectie!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd