Ken jij de Kidiyo familie al?

Ga je mee op avontuur in de natuur?
Samen met Walter en Kelly ontdek je de onderwater wereld in de duurzame prentenboeken van Kidiyo. Speciaal ontwikkelt om kleuters en peuters op een leuke manier bewust te maken van de uitdagingen voor het milieu.

Kelly de Krab Kidiyo prentenboek voor peuters en kleuters

 

Zo laat Kelly de Krab zien dat spannende dingen niet altijd eng zijn. Ze raakt haar familie kwijt en wil hen dolgraag terugvinden. Tijdens haar zoektocht krijgt ze hulp van andere lieve dieren in de zee en leert ze van alles over krabben, diep in de zee en op het land.

 

Walter de Walvis Kidiyo prentenboek voor peuters en kleuters

In het avontuur van Walter de Walvis komt hij allemaal dingen in de zee tegen die daar niet thuishoren. In het boekje neemt hij jullie mee op avontuur om deze dingen terug te brengen naar de mensen. Het zal geen verrassing zijn dat Walter de Walvis een fan is van The Ocean Cleanup. Wil jij Walter verder helpen? Ga op zoek naar zwerfafval en word een superheld met de Avonturenbox van Walter

 

Beatrix de Bij Kidiyo prentenboek voor peuters en kleuters

Beatrix de Bij is in haar avontuur op zoek naar bloemen. Haar duurzame voorleesboek neem jouw en je kind mee in de stad op zoek naar eten voor de bij. In het avontuur helpt Beatrix de bijenpopulatie in Nederland. Wil jij na het boek gelezen te hebben jouw eigen steentje bijdragen? Maak dan het DIY bijenhotel en beleef Beatrix haar avontuur ook in het echt! 

 

Victor de Vogel Kidiyo prentenboek voor peuters en kleutersHeb jij Victor de Vogel wel eens gezien? Hij woont in een oude boom in het park. Als het winter wordt, is het steeds lastiger om eten te vinden voor kleine vogels zoals Victor. Ga met Victor mee op een avontuur vol verrassingen en vind een plek om te overwinteren. Wil je Victor en de andere vogels helpen? Gebruik de Avonturenbox van Victor en help de vogels met hun zoektocht!

 

De Ocean Cleanup is een goed doel dat probeert de oceaan vrij te krijgen van plastic. Precies om die reden steunt Walter dit goede doel, voor ieder verkocht exemplaar wordt er onafhankelijk  €1,- gedoneerd aan The Ocean Cleanup!

Walter en Kelly komen beide uit de Kidiyo familie, deze familie wordt steeds uitgebreid. Binnenkort stellen we Beatrix de Bij aan jullie voor, maar daar moeten we nog even op wachten.

Kidiyo avonturenbox voor peuters en kleuters

Kidiyo vindt het belangrijk dat kinderen ook zelf op avontuur kunnen, daarom brengt Kidiyo ieder jaar een speciale Avonturenbox uit. Dit is een doos vol verhalen en activiteiten waarmee je samen jouw peuter of kleuter op avontuur kunt gaan. 

Wil je de andere Kidiyo karakters ook alvast ontmoeten? Download dan de Kidiyo appDeze app is speciaal gemaakt voor peuters en kleuters om leuke online spelletjes te doen en je vindt er de leukste knutseltips. Houd daarnaast in de gaten wanneer er nieuwe kinderboeken worden toegevoegd aan de Kidiyo reeks.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd