Het leukste speelgoed voor tijdens de herfstvakantie

De bladeren kleuren rood, oranje of geel en beginnen langzaam van de boom te vallen. De zon begint steeds minder te schijnen en het regent steeds vaker. De dagen worden korter. De natuur is zich aan het voorbereiden op de winter.

Na bijna 2 maanden school staat de herfstvakantie weer voor de deur! Jij kan genieten van een heerlijk weekje vrij. Maar wat doe je met een week vrij als het buiten kouder begint te worden? Wij hebben een top 5 leukste speelgoed voor tijdens de herfstvakantie voor jou op een rij gezet. 

Stipt op nummer 1 staan de Kidiyo avonturenboxen.

De Kidiyo Avonturenboxen zijn unieke producten die online met offline spelen combineert. Het zijn dozen vol verhalen en activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. Gevarieerd en uitdagend, altijd een beleving voor jou en je kinderen. Ga out-of-the-box met je kind op avontuur! Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

 


Chloe’s 4 puzzels in 12. Chloe's Toverkast 4 puzzels in 1

Op nummer 3 een oude klassieker: puzzel! Met deze puzzels van Chloe’s Toverkast beleef je veel puzzelplezier. Het pakket bevat vier kleurrijke Chloe puzzels in oplopende moeilijkheidsgraad. Ideaal om te oefenen met puzzelen of samen met je broertje of zusje te kunnen spelen! Dit speelgoed is goed voor de educatieve ontwikkeling en daagt je kind uit om zich verder te ontwikkelen. Met deze puzzel beleef je ook binnen plezier als het buiten regenachtig is.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd