De 6 leukste spellen om tijdens de voorjaarsvakantie te spelen!

Niets is gezelliger dan met het hele gezin spelletjes spelen. Wij hebben de leukste spellen voor jullie op een rij gezet zodat jullie tijdens de voorjaarsvakantie optimaal kunnen genieten.

We hebben de populairste spellen van de laatste tijd voor jullie op een rij gezet!

 

1. Geomag

Met Geomag kun je urenlang creatief bezig zijn. Je kunt met Geomag allerlei slimme creaties maken. Deze bouwset stimuleert de handvaardigheid, het ruimtelijke inzicht en ontwikkelt de bouwknobbel. Pas op, want niet alleen kinderen raken hieraan verknocht! 

Leeftijd: vanaf 3 jaar

 


2. Regenwormen junior Dobbelspel

999 Games Dobbelspel Regenwormen: Junior

Regenwormen, het populaire dobbelspel voor volwassenen is speciaal voor kinderen iets makkelijker gemaakt. Je hebt lagere getallen, hoeft niet meer te rekenen en telt simpelweg de symbolen. Het doel? Verzamel de meeste regenwormen! Speel het slim en pak regenwormen af. Door middel van dit spel leren kinderen spelenderwijs tellen. Kun je tot 36 tellen? Dan kun je al meedoen! 

Aantal spelers: 2-7 spelers
Speelduur: 20 minuten
Leeftijd: vanaf 5 jaar

 

White Goblin Games Qwixx Dobbelspel

3. Qwixx dobbelspel

Snel, simpel en super spannend! De spelregels heb je snel onder de knie en het spel gaat ontzettend snel! Het doel is om zo veel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen, waarvoor je punten krijgt. De speler met het hoogste puntenaantal wint! 

Aantal spelers: 2-5 spelers
Speelduur: 15 minuten
Geschikt voor leeftijd: vanaf 8 jaar

 

 


4. De Slimste mens ter wereld junior

Ben jij net zo slim als Snollebollekes? Test het in de vakantie! Alle elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met de 3-6-9 ronde: geef razendsnel de vier goede antwoorden in open deur en kun je de puzzel oplossen terwijl de zuurverdiende seconden wegtikken? 

Aantal spelers: 2-6 spelers
Speelduur: 45 minuten
Leeftijd: vanaf 12 jaar


5. Codenames
Codenames is een woordspel waarin teams tegen elkaar spelen en proberen als eerste hun eigen woorden te raden. Maak teams in je gezin en ga de strijd met elkaar aan! Wie blijft uit de handen van de huurmoordenaar?
Aantal spelers: 2-8
Spelduur: 15 minuten
Leeftijd: vanaf 10 jaar


6. Risk Junior
Weke kleine piraat verovert de hele wereld? Probeer je leger uit te breiden en landen te veroveren. De junior editie is met het hele gezin te spelen en gebruikt net als de volwassen editie dobbelstenen om te bepalen wie het land veroverd of juist verdedigd. 
Ben jij bereid jou leven te risk-eren? 
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 5 jaar


2 reacties

  • Qwixx jaa!!! Top spel en voor iedereen die kan optellen!! Top

    Marjolein
  • Regenwormen is mijn favoriet!

    jeroen

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd