De 6 leukste schoencadeautjes

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen? 

De tijd van wachten is voorbij. De sint is weer in het land en dat betekent natuurlijk dat jij je schoen mag zetten! Maar wat verlang je in je schoen? Kaatseballen in een net of toch een letter van banket? Wij hebben 6 leuke schoencadeautjes voor jou op een rij gezet.

 

Dierenpuzzel

1. Small Foot puzzel "Dierentuin vriendjes"

Deze vrolijke puzzel heeft speciale houten knopjes op de vormen zodat ze makkelijk vast te pakken en te plaatsen zijn. Met het maken van deze puzzel wordt de fijne motoriek ontwikkeld en leert de dreumes of peuter dat geduld nodig is om de puzzel stukje voor stukje af te maken. 

 

Kwartet

2. Chloe’s Toverkast kwartet

Speel je slim met deze Chloe's Toverkast kwartet. Te spelen vanaf 3 spelers. Dit spel stimuleert de creativiteit en fantasie en is zeer goed voor de educatieve ontwikkeling. 

 

Sint

3. Prinses Arabella en de Sint

Prinses Arabella droomt van een bijzonder sinterklaascadeau... Ze wil de Sint als cadeau! Gaat haar wens in vervulling? Opnieuw een vrolijk en verrassend verhaal over de sympathieke kleine prinses.

  

Unicorn badboekje

4. Unicorn badboekje

Badboekjes voor eindeloos badderpret! Unicorn is klaar voor een zwempartijtje. Dit piepende, waterbestendige boekje kun je meenemen in bad.

 

Vormenbord

5. Max & Lea Vormenbord

Met vormenbord van Max & Lea kun je puzzelen en stapelen, speciaal voor het ontwikkelen van de motoriek van (jonge) kinderen. Je kunt de stukjes op verschillende manieren met elkaar verbinden alleen de blokken kunnen maar op 1 bepaalde vorm gestapeld worden. Het vormenbord helpt kinderen in de ontwikkeling van verschillende fases.

 

Cotton Twist Eenhoorn

6. Cotton Twist Eenhoorn Toverstaf knutselset

Met deze knutselset maak je zelf een mooie eenhoorn toverstaf in 4 stappen:

1. Kleur beide eenhoorns
2. Plak de lintjes aan de achterkant van de eenhoorn vast
3. Plak het houten stokje aan de achterkant van de eenhoorn vast
4. Plak beide eenhoorns aan elkaar door de lijmbolletjes te gebruiken.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd