10 leuke cadeautips voor kleuters onder de 10 euro

Op de kleuterschool maken de kinderen (en ouders) kennis met de kinderfeestjes van klasgenootje. Super leuk, maar wat zijn leuke cadeautjes voor kleuters? In deze blog hebben we 10 leuke cadeau tips onder de 10 euro, geschikt voor kleuters.

Small Foot balans wip- leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro

1. Small Foot Balans Wip € 9,95
Door samen spelletjes te spelen leren kinderen geduld op te brengen en om te gaan met winnen of verliezen. Met dit leuke spel van Small Foot leren ze daarna ook zich te concentreren en de fijne motoriek te ontwikkelen. Je moet namelijk de blokjes van de wip afhalen, zonder dat de anderen vallen.
Super leuk cadeau om te geven.

Pipkits Mijn eerste armband - leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro
2.Mijn eerste armband van Pipkits €7,95
Deze gezellige armband moet zelf in elkaar gezet worden, hiermee wordt de fijne motoriek en hand-oog coördinatie ontwikkeld. Doordat de kralen iets groter zijn, is deze set perfect voor kleuter handjes. Als de armband af is kan deze uiteraard gedragen of bewaard worden in de leuke cadeauverpakking, waarin de set wordt geleverd.

Walter de Walvis - Leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro
3. Kidiyo prentenboek Walter de Walvis € 9,95

Een must voor kinderen is lezen en voor peuters betekent dat voorgelezen worden. Dit prentenboek vertelt het leuke avontuur van Walter de Walvis en laat zien wat er gebeurt met troep wat in de oceaan terecht komt. Walter zet zich in om de oceaan schoon te krijgen en daarom wordt er per verkocht boek €1,- gedoneerd aan The Ocean Cleanup. Je geeft dus niet alleen een te gek cadeau, maar je steunt ook nog een goed doel!

Chloe's Toverkast prinsessen knuffel - leuk cadeau voor kinderen onder de 10 euro
4. Chloe's Toverkast Prinses knuffel € 8,99

Knuffels geven geborgenheid en bieden troost aan jonge kinderen. Daarnaast helpt het kinderen bij de ontwikkeling van zelfstandigheid. Deze schattige prinsessenknuffel is daarom het juiste cadeau voor alle kleine prinsessen.

  

Dino waskrijtjes - leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro
5. The Crayon Bug Dino waskrijtjes €8,95
Deze gezellige waskrijtjes zijn in de vorm van dino's, perfect voor echte dino fans! Met de waskrijtjes kunnen de mooiste creaties gemaakt worden. Kleuren is goed voor de ontwikkeling van creativiteit en fijne motoriek. De dino's zitten in een leuke cadeauverpakking en wat ook fijn is, de waskrijt is goed uitwasbaar als het op de kleding komt. De waskrijtjes zijn ook verkrijgbaar in de kidiyo karakters.

Springtouw van BS Toys- leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro
6.Springtouw van BS Toys € 6,95

Een springtouw geeft altijd plezier en is goed voor de beweging. Het is leuk om alleen te springen of om de beurt samen. Voor kleuters is dit een leuke kennismaking met een springtouw. Dit vrolijk gekleurde exemplaar is ook nog een super leuk om te geven.

 

SES Creative ik leer knippen - leuk cadeau voor kleuters onder 10 euro
7.SES Creative ik leer knippen € 9,95
Op de school maken kleuters er al kennis mee, de schaar, extra leuk om thuis verder mee te oefenen.
Deze set bevat een schaar speciaal voor kleuter handjes, zodat ze deze goed kunnen vasthouden.
Samen met de leuke knipvellen die erbij geleverd worden, zorgt dit voor genoeg knipplezier.


Bruynzeel stiften met dubbele punt - leuk cadeau voor kleuters onder 10 euro
8. Bruynzeel stiften met dubbele punt € 9,95

Stiften met dubbele punt zorgen voor dubbel plezier! In dit pakket zitten maar liefst 20 stiften in mooie kleuren, allemaal met een dubbele punt.
Welke mooie creaties worden hiermee gemaakt?

 

 

kleuren op nummer- leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro

9. Kleuren op nummer kleurboek € 8,95
Met al die kleurmogelijkheden is het wel handig om iets te hebben om op te kleuren. Helemaal hip is het om te kleuren op nummer, je hoeft dan zelf alleen de cijfers te volgen om te weten welke kleur je moet gebruiken. Hierdoor worden de mooiste creaties gemaakt, maar wil je liever een eigen ontwerp maken is dat natuurlijk helemaal prima.

 

SES Creative Beedz strijkkralen huisdieren- leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro

10. SES Creative Beedz strijkkralen huisdieren €9,00 
Met deze strijkkralen kun je prachtige huisdieren maken. Met 2200 kralen, 3 legbordjes en duidelijke instructies, staat dit cadeau garant voor heel veel knutselplezier. De kralen worden op een bord gelegd en als de creatie klaar is, worden de kralen samen gesmolten door ze te strijken (door de ouder). Doordat de kleine kralen op de juiste plek gelegd moeten worden, helpt dit bij de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en fijne motoriek.

Wil je toch wat meer suggesties zien? In deze categorie vind je het speelgoed wat geschikt is voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd