10 leuke cadeautips voor kleuters onder de 10 euro

Op de kleuterschool maken de kinderen (en ouders) kennis met de kinderfeestjes van klasgenootje. Super leuk, maar wat zijn leuke cadeautjes voor kleuters? In deze blog hebben we 10 leuke cadeau tips onder de 10 euro, geschikt voor kleuters.

 

Pipkits Mijn eerste armband - leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro

1. Mijn eerste armband van Pipkits €7,95
Deze gezellige armband moet zelf in elkaar gezet worden, hiermee wordt de fijne motoriek en hand-oog coördinatie ontwikkeld. Doordat de kralen iets groter zijn, is deze set perfect voor kleuter handjes. Als de armband af is kan deze uiteraard gedragen of bewaard worden in de leuke cadeauverpakking, waarin de set wordt geleverd.Walter de Walvis - Leuk cadeau voor kleuters onder de 10 euro
2. Kidiyo prentenboek Walter de Walvis € 9,95
Een must voor kinderen is lezen en voor peuters betekent dat voorgelezen worden. Dit prentenboek vertelt het leuke avontuur van Walter de Walvis en laat zien wat er gebeurt met troep wat in de oceaan terecht komt. Walter zet zich in om de oceaan schoon te krijgen en daarom wordt er per verkocht boek €1,- gedoneerd aan The Ocean Cleanup. Je geeft dus niet alleen een te gek cadeau, maar je steunt ook nog een goed doel!Chloe's Toverkast prinsessen knuffel - leuk cadeau voor kinderen onder de 10 euro
3. Chloe's Toverkast Prinses knuffel € 8,95
Knuffels geven geborgenheid en bieden troost aan jonge kinderen. Daarnaast helpt het kinderen bij de ontwikkeling van zelfstandigheid. Deze schattige prinsessenknuffel is daarom het juiste cadeau voor alle kleine prinsessen.

  

4. Springtouw van BS Toys € 6,95
Een springtouw geeft altijd plezier en is goed voor de beweging. Het is leuk om alleen te springen of om de beurt samen. Voor kleuters is dit een leuke kennismaking met een springtouw. Dit vrolijk gekleurde exemplaar is ook nog een super leuk om te geven.

 

Wil je toch wat meer suggesties zien? In deze categorie vind je het speelgoed wat geschikt is voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd