5 leuke puzzel merken met 1000 stukjes!

Toverkast.nl heeft voor jullie de leukste legpuzzels met 1000 stukjes op een rij gezet. Wij puzzelen er zeker graag op los. Heerlijk met het hele gezin een puzzel maken of lekker alleen!

1. Jan van Haasteren

De humoristische puzzels van Jan van Haasteren zijn onze favoriet. Jan van Haasteren is een striptekenaar die grappige strips omzet in de leukste puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan.


Bekijk alle Jan van Haasteren legpuzzels hier.

 Jan van Haasteren

2. Anton Pieck

De ouderwetse Anton Pieck legpuzzels zijn populairder dan ooit. De Nederlandse kunstschilder en tekenaar Anton Pieck ken je misschien wel van het sprookjesbos in de Efteling. Leg stukje voor stukje de puzzel in elkaar en zie een prachtige afbeelding tevoorschijn komen. Urenlang puzzelplezier gegarandeerd! 

Bekijk alle Anton Pieck legpuzzels hier.

Anton Pieck puzzels met 1000 stukjes

3. Falcon

Falcon de populaire Engelse puzzel collectie van Jumbo waar het draait om vakmanschap. Deze nostalgische puzzels zijn getekend door getalenteerde kunstenaars. Perfect voor het hele gezin. Falcon staat bekend om hun prachtige kerstpuzzels.

Bekijk alle Falcon legpuzzels hier.

Wasgij legpuzzels met 1000 stukjes

4. Wasgij?

Wasgij puzzels, wasgij betekent omgekeerd ‘’jigsaw’’, het Engelse woord voor legpuzzel. Het zijn vrolijke legpuzzels waar de puzzelaar niet weet wat er op de puzzel afgebeeld is, maar je krijgt wel een hint! Wasgij puzzels leveren uren spannende puzzel uren op. 

Bekijk alle Wasgij? legpuzzels hier. 

Falcon puzzels met 1000 stukjes

5. Disney

De klassieke Disney puzzels met 1000 stukjes zijn uitdagend en brengen je terug naar jouw kindertijd. Weet jij alle Disney films nog, puzzel de films met Bambi, Sneeuwwitje, Aladin of alle Disney prinsessen bij elkaar! 

Bekijk alle Disney legpuzzels hier.

Disney legpuzzels met 1000 stukjes

 

Op zoek naar nog meer puzzels? Bekijk alle legpuzzels met 1000 stukjes hier!

 

 

10 reacties

 • Geweldige puzzels allemaal ook mijn favorieten. Maar vergeet ook niet de grappige, leuke, komische puzzels van Marius v Dokkum . Die zijn ook geweldig..

  E v Leeuwe
 • Jan van Haasteren is mijn favoriet; juist één voor mijn verjaardag cadeau gekregen.

  José Roos-Schotanus
 • Falcon super. Heb ze bijna allemaal

  Marij spee
 • Hebben jullie ook de puzzels van Marius’ van Dokkum?

  Josephine
 • Wat mij is opgevallen bij de Wasgij puzzels van 500 st,dat er een andere puzzel in de doos zit,dan die op de doos staat, is dat normaal? Volgens mij niet,moeilijk om dan de puzzel te maken.

  Jo waarma

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd