De 5 leukste gezelschapsspellen voor het hele gezin!

Tijdens de wintermaanden komen de spelletjes weer tevoorschijn. Wij zetten de populairste gezelschapsspellen van dit moment voor je op een rij!

 

1. Qwixx dobbelspel

White Goblin Games Qwixx Dobbelspel

Met stipt op 1 staat het Qwixx dobbelspel. De spelregels heb je snel onder de knie en het spel gaat ontzettend snel! Het doel is om zo veel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen, waarvoor je punten krijgt. De speler met het hoogste puntenaantal wint! Koop Qwixx bij Toverkast.nl, nu van 10,40 voor maar €9,65

Aantal spelers: 2-5 spelers
Speelduur: 15 minuten
Geschikt voor leeftijd: vanaf 8 jaar
Koop nu

 

2. Partyspel 30 Seconds Junior
999 Games Partyspel 30 Seconds Junior 31 Cm Karton

30 Seconds is onder volwassenen al een groot succes, nu is het beschikbaar voor het hele gezin! Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al meedoen. Hoe het werkt? Je maakt teams, een van je teamgenoten probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op een kaartje te omschrijven. Het doel, bereik als eerste de finish op het speelbord. Koop 30 SECONDS bij Toverkast.nl voor 26,95.

Aantal spelers: 3 of meer
Speelduur: 30 minuten
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Koop nu  

 

3. Regenwormen junior Dobbelspel

999 Games Dobbelspel Regenwormen: Junior

Regenwormen, het populaire dobbelspel voor volwassenen is speciaal voor kinderen iets makkelijker gemaakt. Je hebt lagere getallen, hoeft niet meer te rekenen en telt simpelweg de symbolen. Het doel? Verzamel de meeste regenwormen! Speel het slim en pak regenwormen af. Door middel van dit spel leren kinderen spelenderwijs tellen. Kun je tot 36 tellen? Dan kun je al meedoen! Koop Regenwormen junior bij Toverkast.nl voor 10,90.

Aantal spelers: 2-7 spelers
Speelduur: 20 minuten
Leeftijd: vanaf 5 jaar
 
Koop nu  

 

4. Ticket To Ride - Mijn Eerste Reis

Days Of Wonder Bordspel Ticket To Ride - Mijn Eerste Reis (Nl)

Mijn Eerste Reis is dé kinderversie van de razend populair spel Ticket to Ride. Dit spel is gemakkelijk en snel te leren en fantastisch leuk voor de jongste treinreizigers. Verzamel kaarten van verschillende kleuren, gebruik deze om treinroutes te claimen en behaal bestemmingskaarten om het spel te winnen. Koop Ticket to Ride - mijn eerste Reis bij Toverkast.nl voor 27,00.

Aantal spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 30 minuten
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Koop nu

 

 

5. Halli Galli junior

999 Games Kaartspel Halli Galli Junior

Ga de strijd aan en verzamel zoveel mogelijk lachende clowns! Vergelijk de clowntjes en sla zo snel mogelijk op de bel als je precies 2 dezelfde clowns op de kaarten ziet staan. Ben je de eerste? Dan krijg jij de kaart. Koop Halli Galli Junior bij Toverkast.nl voor 13,95.

Aantal spelers: 2-6 spelers
Speelduur: 15 minuten
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Koop nu

 

 

 

Op zoek naar nog meer leuke gezelschapsspellen? Bekijk ze hier!

De leukste gezelschapspellen


 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd