De 10 leukste schoencadeautjes voor kleuters tot € 10,-

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen? Zijn jouw kinderen al vol verwachting? De Sint is weer in het land en dat betekent natuurlijk dat de schoen gezet mag worden! Maar wat verlang jouw kleuter is de schoen? Kaatseballen in een net of toch een letter van banket?
Om de Sint op weg te helpen hebben wij 10 leuke schoencadeautjes geschikt voor kleuters hieronder op een rij gezet. 
Wil je kijken wat er nog meer is? Hier vind je nog meer cadeaus.

 

Disney kleurset prinsessen
Disney Kleurset Prinsessen - 27 delig € 10,00
Veel tekenplezier met deze kleurset van de Disney Prinsessen. Met kleurplaten, een stickervel, kleurpotloden, wasco krijtjes en nog veel meer is dit een schoencadeautje waar jouw prinses haar kleur kunsten kan laten zien.

 

Luna kleiset

Luna Klei Play Dough 6 verschillende kleuren € 4,00
Veel klei plezier met deze 6 verschillende kleuren klei. Met kleien wordt de creativiteit van jouw kindje gestimuleerd en de fijne motoriek ontwikkeld.

Chloe's Toverkast 4 in 1 puzzel

Chloe’s Toverkast Puzzels 4 in 1 € 4,99
Puzzelen zorgt voor een goede ontwikkeling van fijne motoriek van jouw kindje en zorgt voor training van de hand- en oogcoördinatie. Deze 4 puzzels van Chloe’s Toverkast maken het een feest om samen te puzzelen.  

 

SES Creative ik leer knippen
SES Creative Ik leer knippen €9,95
Als jouw kindje van knutselen houdt is knippen onvermijdelijk maar zo een schaar is toch wel spannend. Met dit schoencadeautje heeft jouw kindje een totaalpakket om stap voor stap te leren knippen.

 
Walter de Walvis Kinderboek Kidiyo

Kidiyo Walter de Walvis €9,99
Met dit voorleesboekje over Walter de Walvis neem je jouw kindje mee op avontuur in de onderwaterwereld. Extra leuk is dat voor ieder verkocht exemplaar €1,- aan The Ocean CleanUp wordt gedoneerd, zo wordt Walter geholpen om de zee op te ruimen. 

Hama strijkkralenset hond
Hama Strijkkralen hond €2,95

 Strijkkralen wie kent ze niet? Goed voor de hand- en oog coördinatie en creativiteit! Met dit leuke setje kan jouw kleuter zijn eigen fantasie hond maken. Misschien moet je nog een beetje helpen maar wat zal zijn gezichtje stralen als jullie het resultaat zien. In de shop vind je overigens nog veel meer varianten.  

Luna Reisspel 4-Op-1-Rij

Reisspel 4 op 1 rij € 5,90
Nu jouw kleuter naar school gaat kun je steeds meer spelletjes met hem spelen, wat dacht je van 4 op 1 rij? De kleintjes hebben misschien even nodig maar als ze eenmaal door hebben hoe het werkt, heb je geen kans meer.

SES Creative raam plezier prinsessen - raamstiften

SES Creative Raam plezier €6,00
Op de ramen kleuren een slecht idee? Niet met deze raamstiften die je er weer makkelijk af kunt halen. Worden het prinsessen, dieren of ridders? Met de stiften en stickers uit dit pakket kan jouw kindje haar fantasie beeld geven.

Disney Cars kleurset

Disney kleurset Cars 27-delig €9,50
Liever geen prinsessen maar auto’s voor jouw kleuter? Met dit stoere schoencadeautje kan jouw kindje verschillende Cars kleurplaten tot leven kleuren.

Paw Patrol spellenpakket

Paw Patrol 3 in 1 spellen € 8,95 
Krijgt jouw kleuter maar geen genoeg van Paw Patrol? Dit spellenpakket zorgt voor veel speelplezier met de favoriete puppy’s uit Avonturen Baai. Bovendien zorgen memory, lotto en domino voor een goede bijdrage aan de ontwikkeling van het concentratievermogen en geheugen bij kinderen.

 

Staat jouw keuze er niet bij?
Kijk hier snel voor meer schoencadeautjes onder 
€ 10,00

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd