De 10 leukste schoencadeautjes voor peuters tot € 10,-

Schoencadeaus van 2 tot 4 jaar

Sinterklaas is weer in het land, heeft jouw kindje al een beetje door waar alle drukte om is? Hij of zij zal het in ieder geval leuk vinden om de cadeautjes uit te pakken. Maar wat is leuk om te geven behalve snoepgoed? Wij hebben 10 leuke cadeautjes geschikt voor peuters onder elkaar gezet, zo hoef je niet lang te zoeken. Wil je toch nog meer leuke schoencadeaus zien? Kijk dan hier

Chloe's Toverkast knuffel
Chloe's Toverkast knuffel € 8,99
Chloe is een lief en fantasierijk meisje wat graag met haar vriendjes speelt, bekend van de serie Chloe’s Toverkast. Is jouw kindje gek op knuffels? Dan mag Chloe zeker niet ontbreken. 

 

 • Paw Patrol kleurset
  P
  aw Patrol kleurenset 14 -delig € 4,50
 • Maar liefst 8 gave tekeningen, 6 potloden en verschillende stickers van onze favoriete hondjes zorgen voor veel kleurplezier bij jouw eigen puppy.

  SES Creative kleuren met water voorkant verpakking

  My First SES Creative- kleuren met water € 8,95
  Hoe fijn als jouw kindje mooi kan kleuren zonder de rommel van verf? Door met de natte borstel over de kleurplaat heen te gaan komen er mooie kleuren tevoorschijn, het lijkt wel magie! De borstel is veilig in gebruik omdat de haren niet uit kunnen vallen. 

   

  SES Creative milieuvriendelijke vingerverf- girly € 6,95
  Veel verf  plezier en een milieubewuste keuze omdat met het

  SES Creative eco vingerverf girly

  maken van deze verf zoveel mogelijk rekening is gehouden met het milieu. Daarnaast is de verf uitwasbaar en van goede kwaliteit. Het perfecte schoencadeautje dus!

  Walter de Walvis Kinderboek Kidiyo

  Kidiyo Walter de Walvis € 9,95
  Met dit voorleesboekje over Walter de Walvis neem je jouw kindje mee op avontuur in de onderwaterwereld. Extra leuk is dat voor ieder verkocht exemplaar, E1,- aan The Ocean CleanUp wordt gedoneerd, zo wordt Walter geholpen om de zee op te ruimen!

   

  Toi Toys speelgoed truck verpakking
  Toi-Toys Speelgoedauto 2-delig € 8,00 

  Een kiepwagen en een betonmixer of een brandweerauto en een ambulance, welke    variant je ook kiest, deze kleine autootjes zorgen voor veel speelplezier!  

   

  Heless Badkamerkrijtjes 4 stuks
  Heless badkamer krijtjes € 8,00
  Met deze afwasbare krijtjes van Heless kun je de creativiteit van je kind de vrije loop laten. Iedere wasbeurt weer kan er een prachtig kunstwerk gemaakt worden.

   

  Chloe's Toverkast kwartet
  Chloe’s Toverkast kwartet € 2,99
  Is jouw kindje klaar voor een spelletje? Chloe’s Toverkast kwartet stimuleert de creativiteit en fantasie van jouw kindje. De gezellige afbeeldingen zorgen ervoor dat het maken van een kwartet een feestje wordt.

   

  Bruynzeel waskrijtjes

  Bruynzeel waskrijtjes 8 stuks € 6,95 
  Deze waskrijtjes zijn iets dikker en daarom ideaal voor kleine kinderhandjes. Ook jij zal blij zijn want de vlekken van deze krijtjes zijn namelijk makkelijk uitwasbaar. De krijtjes stimuleren de fijne motorriek en creativiteit.

  Engelhart knoppuzzel Circus van hout

  Houten vormenpuzzel van het Circus € 4,95 
  Met deze houten vormenpuzzel maakt jouw peuter kennis met het circus. Dankzij de rode knopjes op de puzzelstukjes zijn deze goed vast te pakken, ideaal voor jouw kindje om te beginnen met puzzelen. 


  Staat jouw keuze er niet bij?
  Kijk hier snel voor meer schoencadeautjes onder 
  € 10,00


  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd